064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda pronalaska curenja vode iz vodovodnih cevi bez obijanja zida. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcijom curenja vode se pronalazi tačno mesto curenja vode u vodovodnoj cevi i olakšava dalja reparacija iste.

Detekcija curenja vode – Zamena ventila za vodu

Detekcija curenja vodeNudimo Vam brzu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu na celoj teritoriji Beograda. Efikasno rešavamo sve probleme sa vodovodnim instalacijama, kao i sanitarijama u Vašoj kuhinji i kupatilu. Ispravne i kvalitetne cevi su veoma važne za funkcionalnost jednog prostora, ali čak i u slučaju da redovno održavate vodovodni sistem, u nekom trenutku može doći do sitnijih kvarova. Međutim, uz pravi tim vodoinstalatera, svaka intervencija može biti obavljena bez ikakvih problema, brzo i efikasno. Oni najčešći kvarovi u svakoj vodovodnoj mreži se uglavnom odnose na cevi. Problem pucanja cevi u zgradi dovodi i do privremenog isključenja vode dok se kvar ne sanira, ali kada cev pukne u Vašem kupatilu ili kuhinji, može doći do pravog haosa. Vlaga na zidovima, buđ, neprijatni mirisi i ostale propratne stvari koje sa sobom nosi curenje vode u cevima, sigurno ne želite u svom domu. Zbog toga je važno da nas odmah pozovete i mi ćemo se pobrinuti da problem nestane u najkraćem roku.

Da bi se obavila intervencija na cevima, prvo moramo utvrditi gde je nastao problem, odnosno gde je cev naprsla. Detekcija curenja vode upravo tome služi. Uz pomoć specijalnih kamera obavljamo preciznu analizu cevi i to bez ikakvog oštećenja u zidu, zgradi ili zemlji, u zavisnosti gde se detekcija curenja vode obavlja. Snimanje vodovodnih cevi termalnom kamerom je upravo najefikasniji način detaljnog detektovanja curenja vode. Koristimo najsavremeniju opremu i kamere koje dopiru do svih delova cevi. Na ovaj način Vam pružamo uslugu po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije. Obavljamo detekciju curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button