064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila

Zamena ventila - Zamena ventila za vodu

Zamena ventila se radi za ventile svih modela i namena. Zamena ventila, zamena ventila za vodu kao i zamena glavnog ventila u kupatilu se radi sedam dana u nedelji, na svim opštinama u Beogradu. Zamena ventila u slučaju kvara ili hitne intervencije se radi 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila

Zamena ventila se vrši za ventile svih modela, od kojih izdvajamo:

Ventili su veoma bitni delovi u svakom kupatilu. Iako na oko neprimetni, sa sobom nose veliku odgovornost u zaštiti prostora. Glavna funkcija ventila za vodu je sprečavanje vode iz cevi da izađe napolje, odnosno drži vodu u cevima. U sklopu prostora se mogu naći različite vrste ventila za vodu, od kojih su najčešći glavni ventil u kupatilu, sigurnosni ventil za bojler, EK ventil za vodokotlić, ventil za veš mašinu kao i uzidni ventili.

Svaki ventil ima svoju namenu. Pa tako, glavni ventil zatvara vodu u celom stanu, ventil za veš mašinu i ek ventil dovode vodu do veš mašine, odnosno vodokotlića, sigurnosni ventil bojlera kontroliše pritisak koji se stvara u kazanu bojlera dok se voda greje.

Kada dođe do problema na samom ventilu, morate brzo rešiti problem jer će voda nastaviti da curi iz njih. Ukoliko se desi kvar ili pucanje bilo kog ventila u prostoru osim glavnog, privremeno rešenje do dolaska vodoinstalatera je zatvaranje glavnog ventila, odnosno zatvaranje kompletne vode u prostoru. Time se sprečava dalje curenje vode iz ventila ali svakako savetujemo hitnu popravku u toku istog dana da bi se nastavilo normalno funkcionisanje u prostoru.

Ukoliko se desi kvar na glavnom ventilu u kupatilu, jedino rešenje je da se zatvori voda na celoj vertikali. Svakako budite brzi dok to radite i imajte na umu da vodu u svakom trenutku izlazi iz vodovodne cevi. Pozovite nas u pomoć, a mi ćemo brzo biti na vašoj adresi.

Savetujemo da ukoliko primetite bilo kakvu promenu na ventilu u vidu promene boje ili mehaničkih oštećenja ili pojavljivanja korozije, odmah pozovete stručne vodoinstalatere. Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći za svaki vid hitne intervencije. Brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem. Koristimo isključivo kvalitetne rezevne ventile koje uvek nosimo sa sobom. Time produžujemo radni vek svakog ventila koga zamenimo.

Uslugu zamene ventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button