064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru - Zamena ventila

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru se radi za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Sigurnosni ventil bojlera je bitan deo samog bojlera koji se montira na ulazu hlade vode. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru, zamena EK ventila kao i zamena glavnog ventila u kupatilu rade profesionalni vodoinstalateri sa mnogo godina praktičnog rada iza sebe. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru se radi sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni 24h dnevno.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleruKao što smo već napomenuli, sigurnosni ventil za bojler je veoma bitan deo samog bojlera. Pored grejača i termostata bez kojih bojler ne može da radi, sigurnosni ventil ima, kao što mu i ime govori, sigurnosnu funkciju na samom bojleru. Sigurnosni ventil za bojler je zadužen za kontrolu pritiska u samom kazanu tokom zagrevanja vode. Kako se voda zagreva, tako se povećava i sam pritisak u samom kazanu. Sigurnosni ventil reguliše pritisak koji nastaje. To ga čini jednim od bitnijih delova bojlera koji u svakom trenutku mora da bude funkcionalan.

Novi sigurnosni ventil za bojler ne košta puno, a njegov značaj je mnogostruko veći. Ukoliko primetite bilo kakve promene na sigurnosnom ventilu, promenu boje, pojavu korozije ili neko mehaničko oštećenje, savetujemo vam da nas u što kraćem roku pozovete kako bismo uradili njegovu zamenu. Bojler je potencijalno najopasniji uređaj bele tehnike koji imate u svom domu. Imajući ovo na umu, još jednom savetujemo da ga vodite računa kako o sigurnosnom ventilu bojlera, tako i o njegovoj celini.

Ukoliko niste sigurni koji sigurnosni ventil za bojler odgovara vašem modelu bojlera, prepustite nabavku nama. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za svako vaše pitanje ili nedoumicu koju imate vezano za bojler. U svakom trenutku možete zakazati zamenu sigurnosnog ventila za bojlera za datum i vreme koje vama odgovaraju. Koristimo kvalitetne rezervne delove, odnosno sigurnosne ventile za bojler, tako da ćete njihovom zamenom dodatno produžiti radni vek. Za svaki urađeni posao, dajemo pisanu garanciju koja vam osigurava besplatan dolazak i popravku problema, ukoliko se ponovo navrati.

Uslugu zamene sigurnosnog ventila na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button