064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena glavnog ventila u kupatilu

Zamena glavnog ventila u kupatilu - Zamena ventila

Zamena glavnog ventila u kupatilu se radi za klijente sa svih opština u Beogradu. Zamena glavnog ventila u kupatilu, zamena ventila za vodu kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena glavnog ventila u kupatilu se radi sedam dana u nedelji, za sva fizička i pravna lica.

Zamena glavnog ventila u kupatiluZnačaj ventila u svakom prostoru, odnosno kupatilu je veoma veliki. Ventil za vodu ima sigurnosnu funkciju u sprečavanju izlivanja vode iz vodovodne cevi, u vidu brane. Kada se taj sistem naruši, postoji mogućnost od velike materijalne štete, havarija, curenje vode iz ventila u manjem ili većem obimu… Stoga uvek treba obratiti pažnju na stanje ventila, proceniti da li je potrebna zamena ili ne. Svakako uvek su vam na raspolaganju naši stručni vodoinstalateri u vidu savetodavnih kao i preventivnih pregleda, odnosno kontrole ventila sa vremena na vreme.

Ukoliko dođe do kvara na nekom ventilu u kupatilu ili kuhinji, a da nije glavni ventil u pitanju, za prvo vreme i dok čekate dolazak naših vodoinstalatera, možete zavrnuti vodu u glavnom ventilu. Ako dođe do kvara ili pucanja glavnog ventila u kupatilu, onda je jedino rešenje zatvaranje vode u vertikali. Ukoliko nikada do sada niste to radili, pozovite naše vodoinstalatere. Brzo ćemo doći na vašu adresu, zatvoriti vodu u vertikali i zameniti glavni ventil. U medjuvremenu skupljajte vodu i probajte da ublažite brzinu izbacivanja vode sa peškirom, drškom od metle…

Zamena glavnog ventila u kupatilu se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera koji su dostupni non-stop za sve hitne intervencije i kvarove na ventilima. Da bi se glavni ventil za vodu zamenio, potrebno je zatvoriti vodu u vertikali. Nakon toga se pristupa skidanju starog ventila i postavljanju novog, puštanje vode u vertikali i testiranje. Tokom svog poslovanja koristimo kvalitetne rezervne ventile čime produžavamo njihov životni vek. Takođe dajemo i pisanu garanciju na svaki urađeni posao.

Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći u slučaju bilo kakvog problema na ventilima. Ako voda počne da curi iz ventila, brzo dolazimo na adresu i menjamo pokvareni ventil.

Uslugu zamene glavnog ventila u kupatilu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button