064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu u zidu

Zamena ventila za vodu u zidu - Zamena ventila

Zamena ventila za vodu u zidu se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena ventila za vodu u zidu, zamena glavnog ventila za vodu kao i zamena sigurnosnog ventila na bojleru se radi tokom cele godine i praznika. Dostupni smo 24h dnevno za sve hitne intervencije u slučaju kvara na ventilima za vodu. Brz dolazak na adresu i zamena ventila za vodu u zidu u kratkom roku je jedna od naših glavnih prednosti.

Zamena ventila za vodu u ziduPored ventila koji su u većem broju slučajeva vidljivi spadaju glavni ventil, sigurnosni ventil bojlera kao i EK ventil, tu su i ventili koji su postavljeni ispod pločica gde je vidljiva samo kapa ventila, točak ili ručica. To su obično ventili za bojler, slavinu, česmu itd. Kada dođe do kvara na ventilu za vodu u zidu, može se manifestovati vlaženjem zida ili odvajanjem pločica tokom nekog vremena.

Zamena ventila za vodu u zidu je specifična po načinu zamene. Umesto standardne zamene ventila za vodu, kod ventila u zidu se mora oguliti deo zida ili pločica dok se ne dođe do određenog ventila. U zavisnosti od situacije do situacije, mora se skinuti jedna pločica ili pak proširiti rupa na istoj da bi se uopšte prišlo ventilu za vodu i pristupilo njegovoj zameni.

Naši vodoinstalateri poseduju veliko iskustvo kako u zameni ventila za vodu, tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Oni će se svakako odlučiti za najbolju metodu kako zameniti ventil u zidu i sprovesti je u delo. Pošto se radi o ventilima u zidu, teško se može primetiti bilo kakva promena na njima, u vidu promene boje, stvaranja korozije ili nekog drugog oštećenja, ova vrsta zamene najčešće iziskuje hitnu intervenciju i brz dolazak na adresu. Za naše klijente smo dostupni non-stop, 365 dana u godini za svaku pomoć i brzu zamenu ventila za vodu u zidu kao i zamenu svih drugih ventila.

Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko vam je potreban profesionalan vodoinstalater ili savet. U kratkom roku dolazimo na vašu adresu, bez obzira na lokaciju, vremenske usluge, stanja u saobraćaju ili doba dana ili noći.

Uslugu zamene ventila za vodu u zidu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button