064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije - Zamena ventila

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Specijalizovani smo za hitne intervencije i brz dolazak na adresu u slučaju kvara na ventilu za vodu gde voda curi iz ventila za vodu u manjem ili većem intenzitetu. Za hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Hitne intervencije uključuju pucanje ventila za vodu, kvarove i njihovo popuštanje i propuštanje vode kroz njih. Bez obzira na vašu lokaciju, naš tim je uvek dostupan za izlazak na teren, bez obzira na doba dana ili noći, stanja u saobraćaju i vremenskih uslova.

Hitne intervencijeVentili su ključan deo u svakom kupatilu i potrebno je da svaki bude ispravan u svakom trenutku. Ventili trpe veliki pritisak vode. Tokom godina ventil popušta i postoji mogućnost od njegovog pucanja ili popuštanja u vidu curenja vode iz ventila u manjem ili većem obimu. Ako primetite promenu boje na samom ventilu, pojavu korozije ili bilo kakvo oštećenje, savetujemo vas da nas odmah pozovete.

Naši vodoinstalateri poseduju veliko praktično iskustvo u zameni ventila svih modela i namena. Tokom godina specijalizovali smo se za brz dolazak na adresu za svaki vid hitne intervencije kao i za brzo i efikasno rešenja svakog problema. Posedujemo adekvatan alat i instrumente koji nam u mnogome olakšavaju zamenu ventila za vodu. Za svaku uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam je garant da ćemo doći potpuno besplatno i popraviti isti problem ukoliko se on ponovo navrati. Koristimo kvalitetne ventile za vodu prilikom zamene starih, tako da dodatno vodimo računa o radnom veku novog ventila.

Stojimo Vam na raspolaganju non-stop za sva vaša pitanja i nedoumice. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći u slučaju hitne intervencije ili zamene ventila za vodu. Na nas možete računati i tokom praznika, slava, godišnjih odmora. Zaista smo dostupni 24h, 365 dana u godini. Nadamo se da ćete nam ukazati vaše poverenje, koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button