064/12-41-855

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena EK ventila

Zamena EK ventila - Zamena ventila

Zamena EK ventila se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena EK ventila, zamena ventila za vodu kao i zamena glavnog ventila u kupatilu se radi non-stop, tokom cele godine i praznika. Za sve hitne intervencije i kvarove na ventilima, dostupni smo 24h dnevno. Brz dolazak na adresu i zamena EK ventila se radi od strane stručnih vodoinstalatera koji poseduju veliko praktično iskustvo u radu na terenu, hitnim intervencijama i u zameni ventila za vodu. Pored zamene EK ventila, vršimo kompletnu zamenu ventila za vodu svih modela, dimenzija i namena.

Zamena EK ventilaEK ventil je namenjen za snabdevanje vode do samog vodokotlića. EK ventil se montira blizu samog vodokotlića ili blizu mesta na kojem će stajati vodokotlić. EK ventil je sa vodokotlićem povezan putem creva za vodu. Nakon puštanja vode u vodokotliću, plovak se spušta dole i voda počinje da puni vodokotlić. Kada se voda napuni do određenog nivoa, plovak se podiže i zatvara dovod vode od strane EK ventila.

Svaki ventil je vid brane koja zadržava vodu da ne iscuri iz vodovodnih cevi. Takođe konstantno trpi veliki pritisak vode. Ukoliko dođe do kvara, popuštanja ventila ili voda krene da curi iz ventila u manjoj ili većoj količini, potrebni su vam pouzdani vodoinstalateri koji će brzo doći na vašu adresu i brzo rešiti problem. Naši vodoinstalateri poseduju bogato iskustvo i specijalizovani su za brz dolazak na adresu i zamenu ventila za vodu svih modela i namena. Svakom poslu prilazimo krajnje odgovorno i profesionalno, jer je svaki minut kritičan. Na svaki zamenjen ventil dajemo pisanu garanciju koja je garant da ćemo doći i popraviti isto problem ukoliko se ponovo navrati potpuno besplatno.

Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili potrebu za hitnom intervencijom. Naši vodoinstalateri brzo dolaze na vašu adresu, bez obzira na vašu lokaciju, doba dana ili noći, stanja u saobraćaju ili na vremenske uslove.

Uslugu zamene EK ventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Zamena ventila za vodu se vrši kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button